Maatalouden putkityöt

Yrityksen yksi vahva toimiala on navettarakentaminen, liikevaihdostamme 80-90% tulee navetoiden putkituksista, joten osaamista ja tiedonjanoa tälle vaativalle kohteelle löytyy.

Navetoiden putkituksissa päätavoitteet on materiaalien kestävyys ja eläinten aiheuttamien vaurioiden ennaltaehkäisy asennusvaiheessa. Myös navetoiden energiantuotantoa on syytä ajatella niin uudis- kuin saneerauskohteessa. Jo yhden robotin kokoluokan navetta vie lämpöenergiaa ison omakotitalon verran. Tarjoamme myös lvi-suunnittelua navetoihin.

Lvi Suihkonen Oy on tehnyt viimeisen 10 vuoden aikana yli 100 uutta navettaa.

Teemme pääasiassa navettaprojektit tuntitöinä.

  • matkakulut 1,40€/km alv0%
  • töistä työmaalla ja pakkaukset jne 50€/h alv 0%
  • Olemme putkittaneet 2kpl yli 600 lehmäpaikan navettaa (lypsyrobottikarusellilla ja lypsyasemakarusellilla) ja yli 300 lehmäpaikan navetan lypsykarusellilla. Normaalisti vuosittain putkitamme 8-12kpl 1-4 lypsyrobotin kokoluokan navettaa.

Hinnat sisältävät päivärahakulut. Majoitus laskutetaan kulujen mukaan.

Timanttiporaus ja piikkaus- ja muut erikoistyöt hinnoitellaan erikseen.

Palvelut/kalusto

Meillä on käytössä kolme todella hyvin kalustettua isoa huoltoautoa, iso kalustettu huoltokärry taukotiloilla, iso pressukapellikärry, auton- ja tavarankuljetuslavetti, viemärikärry ja kuomukärry.
Laajan työkaluvalikoiman ja työautojen ansiosta pystymme toimimaan kustannustehokkaasti myös etäämmällä olevissa kohteissa.

Laajan työkaluvalikoiman ja työautojen ansiosta pystymme toimimaan kustannustehokkaasti myös etäämmällä olevissa kohteissa.

Navetoiden lvi-suunnittelut saa myös kauttamme. Navetat voidaan suunnitella edeltä asiakkaan kanssa ja toimittaa suunnitelmat piirrettäväksi lvi-suunnitelmia tekevälle yhteistyökumppanille tai sitten annamme koko projektin suunnittelijalle. Laskemme tarvittaessa myös navetan lämmitysenergiantarpeet ja laskemme tarjouksen ratkaisuista.