Navetan putkityöt – LVI SUIHKONEN OY

Navetan putkityöt

Yrityksen yksi vahva toimiala on navettarakentaminen, liikevaihdostamme 70-80% tulee navetoiden putkituksista, joten osaamista ja tiedonjanoa tälle vaativalle kohteelle löytyy.

Navetoiden putkituksissa päätavoitteet on materiaalien kestävyys ja eläinten aiheuttamien vaurioiden ennaltaehkäisy asennusvaiheessa. Myös navetoiden energiantuotantoa on syytä ajatella niin uudis- kuin saneerauskohteessa. Jo yhden robotin kokoluokan navetta vie lämpöenergiaa ison omakotitalon verran. Tarjoamme myös lvi-suunnittelua navetoihin.

Lvi Suihkonen on tehnyt viimeisen kahdeksan vuoden aikana noin 50 uudisnavettaa.

Teemme pääasiassa navettaprojektit tuntitöinä.

  • matkakulut 1,20€/km alv0%
  • töistä työmaalla ja pakkaukset jne 50€/h alv 0%
  • 2018 valmistui 8 robottinavettaa, 600 lehmäpaikkanen karuselliasemapihatto, 1 vasikkala, 2 laajennusta lisäroboteille ja talvelle 2019 päättyviä robottipihatoita 3kpl. Lisäksi lukuisia muita laajennuksia, robotin asennuksia jne.

Hinnat sisältävät päivärahakulut. Majoitus laskutetaan kulujen mukaan.

Timanttiporaus ja piikkaus- ja muut erikoistyöt hinnoitellaan erikseen.

  • 2014 teimme mm. 5 robottinavettaa ympäri suomea
  • 2016 valmistui 5 robottinavettaa (Kuusamo-Kontiolahti, 1 asemapihatto ja lisäksi muut pienemmät kohteet)
  • 2017 valmistui 5 robottinavettaa (Tornio-Kauhajoki), muutamia loppukasvattamolaajennuksia ja saneerauksia

Palvelut/kalusto

Meillä on käytössä kolme todella hyvin kalustettua isoa huoltoautoa, iso pressukapellikärry, auton- ja tavarankuljetuslavetti, viemärikärry ja kuomukärry.

Laajan työkaluvalikoiman ja työautojen ansiosta pystymme toimimaan kustannustehokkaasti myös etäämmällä olevissa kohteissa.

Navetoiden lvi-suunnittelut saa myös kauttamme. Navetat voidaan suunnitella edeltä asiakkaan kanssa ja toimittaa suunnitelmat piirrettäväksi lvi-suunnitelmia tekevälle yhteistyökumppanille tai sitten annamme koko projektin suunnittelijalle. Laskemme tarvittaessa myös navetan lämmitysenergiantarpeet ja laskemme tarjouksen ratkaisuista.