Käyttövesiputkien uusiminen

Lvi Suihkonen tarjoaa kattavan, takuuhintaisen palvelukokonaisuuden omakotitalojen putkiremontteihin. Remontit toteutetaan pinta-asennettavilla putkilla rakenteita rikkomatta ja aina avaimet käteen -periaatteella. Saneerauksen tuottama häiriö asumiseen on hyvin vähäinen ja lyhytaikainen, sillä vanha vesijärjestelmä poistetaan käytöstä vasta, kun uusi järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi.

Uusi käyttövesijärjestelmä toteutetaan tyyppihyväksytyllä komposiittiputkella, jonka monikerrosrakenne toimii lämmöneristeenä estäen kondensoitumista ja lämmönhukkaa. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Välissä oleva alumiinikerros vahvistaa putkea, vähentää lämpölaajenemista ja tekee putkesta happitiiviin. Komposiittiputken pinta on valkoista muovia, jolloin asennettuja putkia ei tarvitse maalata. Vanhaa putkistoa ei pureta rakenteiden sisältä, vaan putket katkaistaan ja tulpataan, jolloin pintojen rikkominen ei ole tarpeen. Uusien putkien reititys suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa parhaita mahdollisia teknisiä ja ulkonäöllisiä ratkaisuja käyttäen.

Käyttövesisaneerauksen yhteydessä on usein aiheellista uusia myös vesikalusteita. Vanhojen kalusteiden mahdolliset viat lisäävät vuotoriskiä ja toisaalta vuotava hana tai wc-istuin saattaa kuluttaa vuodessa satojen eurojen edestä vettä. Uudet vesikalusteet voidaan sisällyttää kokonaispakettiin, jolloin asennus onnistuu muun saneeraustyön yhteydessä.

Kysy tarjousta jättämällä yhteystiedot tai soittamalla.